Aktuálne pre rodičov

    • Vážení  pedagógovia, zamestnanci, vážení rodičia, milí žiaci
      • Vážení  pedagógovia, zamestnanci, vážení rodičia, milí žiaci

      • 07.04.2020 15:44
      • Pomaly k nám prichádzajú sviatky jari a v mene vedenia školy,  prinášam   srdečný veľkonočný pozdrav do každej rodiny. Aj keď je tento čas iný, náročnejší, ale zdravie nám vynahradí všetko. Menej je viac.

      • ... Pomôžme si navzájom, ako jedna rodina, roztrieďme podstatné od nepodstatného, komunikujme, buďme  otvorení ...A tým zaženieme stresy, zlú náladu ...niekedy pri každodenných povinnostiach sa nám všetko rúca...pociťujeme únavu, rozmýšľame, ako najlepšie sprevádzať svoje deti pri domácej príprave do školy.

        Máme jedinečnú možnosť uvedomiť si, že škola rozširuje obzor detí tak, aby stavali na vedomostiach, ktoré sú pilierom pre ich budúci život, aby cítili, že škola nie je strach, ale radosť, múdrosť, hra a hlavne aj Vy, My, Naše zdravie a perspektíva každého žiaka. Nikdy ale neporovnávajme deti navzájom. Každé dieťa je iné a zažiari vtedy, keď príde jeho čas.

        Pevne verím, že už blízko je čas a svet sa uzdraví a všetko sa vráti, možno pomaly, cesta môže byť dlhá....Obklopuje nás náročná situácia, a preto buďme ľudskí  a s dobrou náladou pôjde všetko ľahšie. Vieme, že každá rodina je iná, každé dieťa má doma iné podmienky,  ktoré plne rešpektujeme. Nezabudnite, v prípade ťažkostí, sme ochotní podať pomocnú ruku.

        Veľká noc prináša  zdravie, šťastie. Veľká noc prináša nekonečné Božie požehnanie. Veľká noc prináša lásku a sviežosť jari. Nech všetky tieto krásne veci zavítajú aj do Vašej rodiny a usídlia sa tam počas celého roka. Veľká noc dáva nádej pre zajtrajšok tak, ako ju dáva prichádzajúca jar po zime.

        Duch veľkonočných sviatkov je spojený s láskou a nádejou. Nech tento pocit naplní Vaše dni aj po zvyšok roka.

                                                                                          Kubisová Magdaléna

                                                                                              riaditeľka školy

         

         

         

      • Naspäť na zoznam článkov