Národné

    • Detský denný prímestský letný tábor
      • Detský denný prímestský letný tábor

      • 14.07.2023 12:41
      • Opäť sú za nami dni plné zábavy, spoznávania, cestovania a bádania.
      • V dňoch 10.-14.7.2023 sme v priestoroch našej školy opäť zorganizovali detský denný prímestský letný tábor pre všetky deti našej školy a jej priaznivcov.

        Za nami je množstvo zážitkov.

        PONDELOK: Navštívili sme jazdecký areál Húšť, bádali sme v novej STEM-e učebni a boli sme veľmi tvoriví pri modelovaní s kerou.

        Fotogaléria: TU

        UTOROK: Prešportovali sme takmer celý deň wink a dokonca si aj konateľ Športovej akadémie Marek Hajas pripravil pre nás netradičné súťaživé hry. Samozrejme bez odmeny to nebolo...na každého čakala zlatá medaila.

        Fotogaléria: TU

        STREDA: Chytila nás cestovateľská horúčka smiley. Preplavili sme Oravu na pltiach a spoznávali históriu Oravského hradu.

        Fotogaléria: TU

        ŠTVRTOK: Cestovania a zábavy sme nemali dosť, preto sme v Liptovskom Mikuáši navštívili Ilusiu a za poznaním vojenskej histórie sme sa vybrali preskúmať náučný chodník, ktorý dokumentuje druhé najťažšie boje 2. svetovej vojny na Slovensku. Okrem toho nás večer čakala opekačka a nocovačka v škole.

        Fotogaléria: TU

        Video: TU

        PIATOK: Po takmer prebdenej noci laughnás pani učiteľky ešte aj cez prázdniny potrápili ráno rozcvičkou a na školskom ihrisku sme zdolávali rýchlosť a presnosť v hudobno-pohybových a loptových hrách.

        Fotogaléria: TU

        DOVIDENIA O ROK PRIATELIA!

      • Naspäť na zoznam článkov